2013.08.01.
10:21

Írta: techfan

Snapdragon 800 az új Kindle Fire HD táblagépekben?

Az Amazon már túl van két tablet generáción is. Az első táblagépük az olcsó árának köszönhetően volt nagyon sikeres, a második generáció viszont már jobb hardvert és nagyobb felbontású kijelzőt is tudott villantani. A legújabb Kindle Fire HD táblagépek nagy valószínűséggel ősszel érkeznek, és már rengeteg információ (pletyka) van a specifikációkat illetően.

amazon_kindle_fire_hd.jpg

Tovább is van!

A BGR információi szerint a 7 colos modell full HD, aza 1920x1200 as kijelzőt fog kapni, hasonlóan az új Nexus 7-hez, míg a nagyobb, 8,9 colos modell beáll a Retinás tabletek sorába, mégpedig 2560x1600 képponttal. A hírek szerint mindkét verzió Qualcomm Snapdragon 800-as chipsettel érkezhet, ami erősebb mint például a Galaxy S4-ben található Snapdragon 600. Várható még, hogy 2GB RAM-mal és 4.2-es Androiddal fognak jönni ezek a készülékek.

Ha hihetünk a híreknek, akkor árban nem lesz nagy változás, azaz a 7 colos modell 200 dollárba fog kerülni, ami azt jelenti, hogy sokkal jobb vétel lehet, mint a most megjelent Nexus 7, ami 230 dollárral nyitott.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek táblagép Amazon Kindle

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr305437109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása