2013.11.26.
16:49

Írta: techfan

89 dolláros olcsó tablet a HP-től karácsonyra

Az Intel már korábban tervezte, hogy az idei karácsonyra egy 100 dolláros tablettel áll elő, ami most a HP által meg is valósul, ugyanis az Egyesült Államokban nagy hagyománnyal rendelkező Black Friday akció alkalmából 89 dolláros áron kínálják a HP 7 tabletet. Ez persze nem egy csúcsgép, de az árához képest korrekt felszereltséggel rendelkezik.

hp_7_tablet.jpg

A 7 colos kijelző 1024x600 képpontos felbontással rendelkezik, de sajnos nem IPS, hanem csak LCD technológiát használ. A HP 7-et az Intel Atom Z2460-as chipset hajtja, aminek egyetlen processzormagja 1.6GHz-es órajelen működik. A memória 1GB, a háttértár pedig 8GB-os, de van bővítési lehetőséf microSD memóriakártyával. Az Android 4.1-es operációs rendszerrel jövő készülék egy első kamerával is fel van szerelve.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek Intel HP olcsó tablet

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr605658000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása