2015.04.12.
15:39

Írta: techfan

Durva lett a Sony szupervékony tablete

Múlt hónapban a Sony bemutatta minden idők egyik legjobb táblagépét, az Xperia Z4 Tabletet. Egy ultrakönnyű, szupervékony és bivalyerős készülékről van szó, ami mindenképpen megérdemli a figyelmet.

A Z4 Tablet egy 10.1 colos IPS kijelzőt kapott, ami azon kívül, hogy gyönyörűek a színei, még rendkívül éles is, köszönhetően a 2560 x 1600 képpontnak. Ehhez persze nem elég egy gyenge hardver, de ezzel nincs is gond, hiszen a Sony a 8 magos, 64 bites Snapdragon 810 processzort szerelte a készülékbe, ami egy igazi fenevad, ráadásul 3 GB RAM is jár mellé.

Fotózás terén általában kiválóan teljesítenek a japán gyártó készülékei, és ez a Z4 Tablet esetében is igaz. Bár egy táblagépnek nem ez a fő funkciója, a 8 megapixeles hátlapi és az 5 megapixeles előlapi szenzor mindenképpen jól hangzik.

xperia-z4-tablet.jpg

A Sony Xperia Z4 Tablet mindössze 6.2 mm vastag, és ezzel a világ legvékonyabb 10 colos táblagépe lett. Ráadásul ez nem megy az akksi rovására, hiszen a 6000 mAh-s telep kellemes üzemidőt ígér. Mindezeken felül pedig vízálló is a készülék.

forrás: Tribeca magazin

Szólj hozzá!

Címkék: hírek táblagép Sony 8 magos vízálló tablet legvékonyabb tablet

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr757360746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása