2013.07.30.
21:57

Írta: techfan

Erősödik az Android a tabletpiacon

Az év második negyedévében jelentősen nőtt az Androidos táblagépek részesedése az iOS-szel szemben a Strategy Analitics információi alapján. A becslések szerint a vizsgált 3 hónapos időszak alatt 51,7 millió tablet került eladásra, ami nagyjából 43%-kal több mint egy évvel korábban, ebből az eladott Androidos táblagépek száma 34,6 millióra nőtt, a korábbi 18,5 millióról. Ezzel szemben az Apple-nél csökkentek az eladások 17 millióról 14,6 millióra, így összességében az utolsó 3 hónapban az Android a tabletpiac 67%-át uralja az Apple 28%-ával szemben.

androis vs apple.jpg

A Microsoft még mindig hátul kullog, de azért az is elmondható róla, hogy lassan de folyamatosan növekszik és az utolsó három hónap alapján 4,5%-os részesedéssel bírnak az eladásokból.

Szólj hozzá!

Címkék: Apple Android iOS tabletpiac

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr795434805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása