2013.10.31.
12:55

Írta: techfan

Bemutatták a Nokia Lumia 2520 tabletet

Bemutatták a Nokia Lumia 2520-at, ami az első Windows-os Nokia tablet. Mivel a Windows-nak eddig nem volt áttörő sikere a táblagépek terén, így rengeteg minden múlik majd azon, hogy mennyire lesz sikeres az új készülék.

nokia-lumia-tablet-2520.jpg

További infók és videó a cikkben!

Az új Nokia tablet egy 10.1 colos IPS kijelzővel jön, ami az elvárásoknak megfelelően már full HD felbontással rendelkezik. A teljesítményért az új Qualcomm Snapdragon 800-as processzor felel, ami most az egyik legerősebb a piacon. Ehhez társul még 2GB RAM és 32GB ROM is, és így nem kétséges, hogy egy nagy jó teljesítménnyel rendelkező táblagépről van szó.

Kommunikáció terén is jól felszerelték a Nokia Lumia 2520-at, mivel van NFC, LTE, Wifi, GPS és Bluetooth 4.0 támogatás is. Ezen kívül kapunk még két kamerát is amiből a hátsó egy 6.7 megapixeles Zeiss optikával rendelkező darab.

A tablet ára 499 dollárról indul majd, és Magyarországon várhatóan jövő év elejétől lehet majd megvásárolni.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek Nokia Microsoft Windows 8

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr415607875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása