2013.11.28.
19:01

Írta: techfan

LG G Pad 8.3 tablet bemutató

Remek tablettel készült az LG a karácsonyi időszakra, ez pedig az LG G Pad 8.3 nevet viseli. Legfőképpen az új Nexus 7 (2013) és az első generációs iPad mini ellen indul az LG készüléke, én nem is kevés sikerrel, ugyanis hasonló áron sokkal jobb felszereltséget kínál.

LG G Pad 8.3 tablet.jpg

Az  LG G Pad 8.3 egy gyönyörű 8.3 colos kijelzővel büszkélkedik, ami full HD felbontású és IPS technológiát használ. A teljesítménnyel sem lesz gondunk, ugyanis a négymagos Snapdragon 600-as chipsetben hatalmas erő lakozik, így tökéletes az élmény böngészés, játék, vagy filmezés közben is. Az akkumulátor 4600mAh-s, ami egész sokáig képes működtetni a tabletet, 6-7 óra simán kihozható belőle. HA bővebben érdekel a készülék, akkor nézzétek meg ezt a LG G Pad 8.3 tesztet, vagy olvassátok tovább a cikket!

 

A készülék 2GB RAM-mal és 32GB-os háttértárral is rendelkezik, így ezekre sem lehet panasz. Kapunk még két kamerát is, vagy egy 5 és egy 1.3Mpx-es. További extrák a GPS, a microSD kártyahely, illetve a sztereó hangszóró a tablet hátulján.

Az  LG G Pad 8.3  ára kedvezőnek mondható a felszereltségéhez képest, ugyanis alig több mint 80 ezer Ft az ára. Kapható színváltozatok: fekete és fehér.

LG-G-Pad-83-teszt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: táblagép LG Android

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr425666080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása