2013.09.04.
23:06

Írta: techfan

Már Magyarországon is kapható az új Nexus 7

A korábbi hírek arról szóltak, hogy csak szeptember végére jut el hazánkba az új Nexus 7, de úgy látszik, hogy már a hónap elejére sikerült forgalomba hozni a Google új táblagépét. Ez az új referencia tablet szinte minden tekintetben felülmúlja elődjét. A 7 colos kijelző már full HD-s, azaz 1920x1200 pixel felbontással rendelkezik. A processzor szerepét a négymagos 1.5GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro tölti be, ami egy csúcstablethez máltó teljesítményt nyújt. Kapunk még vezeték nélküli töltést, két kamerát, GPS-t, és LTE támogatást is.

nexus 7 II.jpg

Először a legolcsóbb változat jelent meg, ez a 16GB-os csak Wifi-s verzió. Sajnos 85 ezer forintos árával még ez is elég drága, de reméljük hamarosan lejjebb megy az ára.

Szólj hozzá!

Címkék: Google Nexus 7

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr625495749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása