2013.07.29.
21:46

Írta: techfan

Hűségakcióval hódít az új ConCorde tab Rokee

Megjelent a Concorde legújabb táblagépe, a Concorde tab Rokee, ami egy alsó kategóriás tablet, és nagyon olcsó árával hívja fel magára a figyelmet, ugyanis már 22.000 Ft-ért hozzájuthatunk. Az eredeti ára egyébként 27.000 Ft lenne, de aki már vásárolt korábban Concorde táblagépet, az kap még 5000 Ft kedvezményt, az amúgy sem túl magas árból.

concorde_tab_rokee.jpg

Olvasd tovább a cikket a részletekért!

concorde tab rokee.jpg

A ConCorde tab ROKEE lelkét az Allwinner A20-as chipset adja, amiben van egy 1.2GHz-es kétmagos processzor és egy szintén kétmagos Mali-400MP2 GPU. A teljesítmény ugyan elmarad például a Rockchip RK3066-tal szerelt táblagépekétől, de még így sem annyira rossz, főleg ha a nagyon kedvező árat nézzük.

A kijelző 7 colos és 1024x600 pixel felbontással rendelkezik, ami elfogadhatónak mondható, de sajnos IPS-re ne is számítsunk, így a színek és a betekintési szög sajnos nem a legjobb.

Ha ezt a tabletet választjuk, akkor kapunk még egy 1.3MPx-es első kamerát, 1Gb RAM-ot, 8Gb belső tárhelyet és 4.2.2-es Androidot. Ezken kívül került még a gépbe HDMI kimenet is, ami azért elég ritka ebben az árszegmensben.

Nem esett még szó az használati időről. A készülékbe 3400 mAh akkumulátor került, mely akár 5 órányi filmlejátszásra elegendő.

concorde_tab_rokee_akcio.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hírek táblagép ConCorde

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr605432759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása