2013.07.29.
11:22

Írta: techfan

Megjelent az ASUS MeMO Pad HD 7 táblagép

Megjelent az ASUS új táblagépe, az ASUS MeMO Pad HD 7, ami nagyon jó ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet.

asus-memo-pad-hd7.jpg

Tovább is van!

Az ASUS MeMO Pad HD 7 külsőre leginkább a Nexus 7-re hasonlít, de ez nem is meglepő, mivel azt is az ASUS készítette. A táblagép lelkét az MTK8125-ös chipset adja, ami 4 darab alacsony fogyasztású Cortex-A7-es processzormagot tartalmaz, amik egyenként 1.2GHz-en üzemelnek. A Grafikus chip szerepét pedig a  PowerVR SGX 544MP GPU tölti be, ami korrekt teljesítménnyel rendelkezik. Így összességében nem lehet gond a full HD videók lejátszása, a 3D-s játékok futtatása, vagy az általános gyors működés.

A kijelző nagyon szépre sikerült. Kapunk egy 7 colos 1280x800 pixeles kapacitív multitouch IPS kijelzőt gyönyörű színekkel és nagy betekintési szöggel.

A 3000mAh-s akkumulátor a gyártó információi szerint akár 10 óra folyamatos használatot is lehetővé tesz egyetlen töltéssel, ami nagyon szép eredmény.

Egyébként már kapható ez a tablet és nagyon jó ára van, már nagyjából 50.000Ft-ért hozzájuthatunk.

Szólj hozzá!

Címkék: ASUS

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr935431786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása