2013.12.27.
16:05

Írta: techfan

WayteQ xTAB s7 - új olcsó tablet

Hamarosan megjelenik a WayteQ új olcsó tablete, a WayteQ xTAB s7:

WayteQ-xTAB-S7.jpg

Olvassátok el a tudnivalókat róla!

A WayteQ xTAB s7 nagyban hasonlít a korábbi xTAB-70qci-hez vagy xTAB-700qci-hez, azonban ezeknél is olcsóbb lesz. A legnagyobb különbség a kijelző, ugyanis az új tablet 7 colos kijelzője nem IPS, hanem csak TN panellel jön, ami gyengébb képminőséget eredményez. A felbontás marad változatlanul 1024x600 képpont.

A harver szintén nem változik. A négymagos ATM7029 chipset hajtja a WayteQ xTAB s7-t, aminek a magonkénti órajele 1,3GHz. Ez sajnos nem túl erős, sőt sok kétmagos processzornál is rosszabb teljesítményt nyújt. Ráadásul a grafikus chip is kevésbé támogatott a játékok között.

A tableten van egy előlapi kamera, Micro HDMI kimenet, és MicroSD bővítési lehetőőség is. Az akkumulátor 3000mAh-s, ami max 3-4 óra használatra lesz elég.

WayteQ xTAB s7 várhatóan 25 ezer Ft körüli áron lesz kapható, és valamikor 2014 elején jelenik majd meg.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek táblagép WayteQ olcsó tablet

A bejegyzés trackback címe:

https://tablethirek.blog.hu/api/trackback/id/tr165712107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása